Zoek

Over ons

Wie zijn wij?


Stam is al sinds 1957 de banketbakker in Capelle. In al die jaren is er veel veranderd maar is onze basis altijd hetzelfde gebleven: dagelijks verse, eerlijke en natuurlijk lekkere producten.  Om dit te realiseren blijven we zo dicht mogelijk bij de oorsprong van het product. Daarnaast zijn we gestopt met het gebruik van smaakstoffen en gebruiken we alleen nog maar vers fruit in al onze producten. Om u altijd de beste kwaliteit te geven maken onze bakkers de producten iedere dag vers.

Eerlijke producten
Om te zorgen dat onze producten niet alleen puur zijn maar ook een goede afkomst hebben steunen wij met de inkoop van onze cacao de stichting Cacao Horizons. Deze stichting helpt de cacaoboeren en leert ze de moderne manieren van cacaoproductie. Hierdoor stijgt de welvaart in landen en zorgt dit voor hen voor een eerlijk inkomen. Kijk voor meer informatie op cacoahorizons.org. Hier leest u wat de organisatie iedere dag weer voor de cacaoboeren betekent.

Stam overname
Na jaren van trouwe dienst door de familie Stam is de banketbakkerij sinds 1-1-2019 overgenomen door de familie van Dalen. De overname heeft gezorgd voor een nieuwe, frisse blik op de producten. Recepten zijn vernieuwd, producten zijn toegevoegd aan het assortiment en de bakkers beschikken over een aantal nieuwe machines om de productie te verbeteren. Om deze vernieuwing compleet te maken hebben we sinds eind 2020 een nieuwe website met ingebouwde webshop. Kom langs in de winkel of bekijk onze website voor ons aanbod (h)eerlijke producten!